1. Home
  2.  » Het nieuwe adviseren

HET NIEUWE ADVISEREN

Bedrijven worden groter. De risico’s worden groter en daarmee ook de verzekeringspremies. Het inventariseren van risico’s wordt complexer mede door toename van het claim-bewustzijn en een zwaardere zorgplicht voor ondernemers op het gebied van aansprakelijkheid, personeel en aanscherping van regelgeving. Onze taak is deze risico’s voor u inzichtelijk te maken en in samenspraak met u af te dekken of te beperken. Dit vraagt om gespecialiseerde kennis en kunde. Ons werk wordt weliswaar complexer maar de hoeveelheid werk neemt relatief niet toe naarmate een bedrijf groeit!

Toch neemt door het provisiesysteem onze beloning toe naarmate een bedrijf groeit. Is dat eerlijk? Wij vinden van niet. Volgens ons dient de beloning in verhouding te staan tot de inspanning die wij leveren! U kunt flink besparen op de kosten van uw verzekeringen!
Wij leveren u namelijk de verzekeringen zonder provisie en wij brengen een vast tarief per jaar bij u in rekening voor het beheer van die verzekeringen. Aanvullend kunt u het beheer uitbreiden met andere vormen van dienstverlening.

 

© Van den Berg Financiële Diensten | Rosenburg 39, 2352 XB Leiderdorp | 06 215 515 47 | info@vandenbergfd.nl | AFM 12007950