1. Home
  2.  » Over ons

Wat doen wij voor u?

 

Wat doen wij voor u als verzekeringskantoor?

Als assurantiekantoor zijn wij de onafhankelijke partij die voor je op zoek gaat naar de beste verzekering. Wij maken een keuze uit het aanbod van meerdere verzekeraars. Wij kijken naar de performance van verzekeraars, naar het product en uiteraard naar de premie. Je kunt daardoor rekenen op een verzekeringspakket dat is toegesneden op uw bedrijf of gezinssituatie. Tijdens de looptijd van de verzekering zijn wij bovendien het aanspreekpunt bij schade. In dit geval hoeft u dus niet rechtstreeks te bellen met uw verzekeraar. Wij regelen samen met u de schade. Dat scheelt u veel tijd, ergernis en uitzoekerij. Dat betekent ook dat wij voor uw belangen opkomen en niet die van de verzekeraars.

U krijgt niet alleen advies over verzekeringen.

Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen, maar staan u ook bij met het managen en beheersen van risico’s. Dat wil zeggen dat wij uw risico’s van uw bedrijf of gezin in kaart brengen Denk aan risico’s op het gebied van woning, mobiliteit, bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, personeel, preventie en cyber-risico’s. Tevens het risico van overlijden, pensioenopbouw en arbeidsongeschiktheid.
U kunt uw vraag of verzoek melden via ons contactformulier. Een eerste gesprek is overigens gratis en vrijblijvend.

© Van den Berg Financiële Diensten | Rosenburg 39, 2352 XB Leiderdorp | 0172 519 005 | info@vandenbergfd.nl | AFM 12007950